Links

Wijkcentrum Het Kalhuis in Scheveningen is de plek om wijkbewoners te ontmoeten. Er worden leuke en leerzame activiteiten georganiseerd.

Wijkcentrum het Couveehuis in het Statenkwartier is, net als het Kalhuis, onderdeel van Welzijn Scheveningen, een brede welzijnsorganisatie die op meerdere maatschappelijke terreinen actief is.

Taalnetwerk is een bekend taleninstituut in Den Haag. TaalNetwerk biedt kwalitatief goed, praktijkgericht en modern taalonderwijs. De eisen die aan onze docenten worden gesteld zijn hoog: ze moeten creatief en flexibel zijn en goed getraind in de persoonlijke begeleiding van studenten.

Via het BijlesHuis wordt uw bijles altijd gegeven door een gespecialiseerde docent die bijna altijd zelf school heeft gelopen in Den Haag. Op die manier kan uw docent inspelen op de vraagstelling van de professoren of leerkrachten ter plaatse.

Verhoeks & Provily (V&P) is een psychologisch adviesbureau dat gespecialiseerd is in begeleiding bij studie- en loopbaankeuzes. V&P test je persoonlijkheid, interesses, kwaliteiten en drijfveren.

Taalbureau Huijts in Breda is gespecialiseerd in taalcursussen op maat. Bij Taalbureau Huijts staat de persoonlijke aandacht tijdens de lessen centraal. U zult zich in een prettige en veilige omgeving de taal snel eigen maken.

TaalTaal is een dynamische organisatie in Den Haag die zich bezighoudt met het verzorgen van educatieve activiteiten voor particulieren en bedrijfsleven. Wij zijn bijzonder trots op onze samenwerking met tientallen nationale en internationale bedrijven.

Taalcursus Nederland is een taalinstituut met jarenlange ervaring in het verzorgen van kleinschalig taalonderwijs. De kracht en het onderscheidende karakter van al onze diensten is de betrokkenheid van onze docenten, onze flexibiliteit om in te kunnen spelen op de individuele vraag van cursisten en onze kleinschalige, intensieve benadering.