Lesaanbod

Welke talen kunt u leren
bij Taal met aandacht?

Engels

Niveau: beginners tot en met gevorderden (ERK B1)

Frans

Niveau: beginners tot en met gevorderden (ERK B1)

Italiaans

Niveau: beginners tot en met gevorderden (ERK B1)

Spaans

Niveau: beginners tot en met licht gevorderden (ERK A2)

Duits

Niveau: beginners tot en met licht gevorderden (ERK A2)

Nederlands

Niveau: beginners tot en met gevorderden (ERK C1)

Hoe zien de taallessen er uit?

Privé of groep

Zowel privélessen als groepslessen zijn mogelijk. Een groep bestaat uit minimaal 2 en maximaal 5 personen.

Stoomcursus

Het is ook mogelijk een stoomcursus te volgen: gedurende enkele weken intensieve (privé-)lessen van 2 à 3 uur, op 2 of 3 dagen in de week. U zult merken dat u zeer snel vooruitgang boekt. Een ideale voorbereiding op een examen of een buitenlandse reis!

1,5 uur per les

U kunt kiezen voor een wekelijkse les van 1,5 uur. Zeer geschikt voor wie een eerste kennismaking met een (nieuwe) taal zoekt of wie naast een drukke baan over een langere periode wil werken aan een betere beheersing van de taal.

Locatie

De lessen vinden in principe plaats te Scheveningen op de Wassenaarsestraat 117. Heeft u liever lessen aan huis, bijvoorbeeld omdat u taallessen voor uw kind zoekt? In overleg is dit mogelijk.
Ook kunt u privélessen online volgen.

Wat is de werkwijze?

Maatwerk

De filosofie van Taal met aandacht is dat een kleinschalige, persoonlijke aanpak van taallessen een groter rendement oplevert. Taallessen van Taal met aandacht zijn daarom altijd maatwerk: passende lessen voor elk niveau en elke leeftijd.

Kennismaking

De eerste kennismaking is heel belangrijk. Tijdens ons eerste gesprek bekijken we welke wensen u heeft en wat u wilt bereiken. Op basis daarvan kiezen we de best passende aanpak: privéles of groepsles, een stoomcursus of langduriger begeleiding, wel of geen huiswerk tussen de lessen.

Accent

Bij de kennismaking kunt u aangeven waarop het accent moet liggen in de lessen: spreken, schrijven, lezen, verstaan of begrijpen. Op die manier bepalen we welk (niveau) lesmateriaal het meest geschikt is.