Reacties

En dit zeggen mijn klanten!

When you are engaged in adult learning, an adult didactic approach is key. That is precisely what Taal met Aandacht offers.

Privélessen Spaans voor gevorderden

Mijn ervaringen met Taal met Aandacht zijn zeer goed. Van Remco heb ik van 2016 tot en met 2017 Franse les gehad van basis tot gevorderde. Lessen waren wekelijks, zowel klassikaal als privéles. Remco toont veel geduld bij het lesgeven, geeft duidelijk uitleg en is plezierig in de omgang. Ik heb veel geleerd mede door de flexibele opstelling van Remco bij lesgeven en gebruik van meerdere leerboeken, vertalen van chansons, conversaties, etc. etc., waardoor de lessen zeker niet saai waren.”

Groepslessen Frans voor beginners en gevorderden, gevolgd door privélessen Frans voor gevorderden

Persoonlijke aandacht en kleinschalig.

Groepslessen Italiaans voor beginners

Als iemand lessen zoekt zal ik u aanbevelen.

Examentraining Engels voor gevorderden

Goede docent, zeer goede uitspraak van Italiaans en andere vreemde talen. Tempo van de lessen is goed: niet te snel en niet te langzaam. Duidelijke, heldere uitleg van taalkwesties zoals grammatica. Goede sfeer en de nodige kwinkslagen tussendoor!

Groepslessen Italiaans voor beginners

Remco is een heel gemotiveerd iemand, die de tijd neemt om iets duidelijk uit te leggen en kijkt ook wat nodig is voor volgende les(sen) / toetsen. Mijn jongens zijn erg vooruit gegaan sinds de bijles van Remco.

Bijlessen Engels voor leerlingen VMBO-GT en HAVO.

Wij genieten geweldig van Australië en de jongens begrijpen veel meer dan we hadden kunnen bedenken.

Beginnerslessen Engels voor basisschool-leerlingen.