Taallessen

Welke taallessen biedt Taal met aandacht?

TaalVanaf niveauTot en met niveau
NederlandsBeginnersGevorderden (ERK C1)
FransBeginnersGevorderden (ERK B1)
EngelsBeginnersGevorderden (ERK B1)
DuitsBeginnersLicht gevorderden (ERK A2)
ItaliaansBeginnersLicht gevorderden (ERK A2)
SpaansBeginnersLicht gevorderden (ERK A2)

Lesvormen

Zowel privélessen als groepslessen zijn mogelijk. Bij groepslessen is de minimale groepsgrootte 2 personen, de maximale groepsgrootte 5 personen.

U kunt kiezen voor een wekelijkse les van 1,5 uur. Wekelijkse lessen zijn zeer geschikt voor wie een eerste kennismaking met een (nieuwe) taal zoekt of wie naast een drukke baan over een langere periode wil werken aan een betere beheersing van de taal.

Het is echter ook mogelijk een stoomcursus te volgen: gedurende enkele weken intensieve (privé-)lessen van 2 à 3 uur op 2 of 3 dagen in de week. U zult dan merken dat u zeer snelle vooruitgang boekt. Een ideale voorbereiding op een examen of een geplande buitenlandse reis.

De tarieven voor de verschillende lessen vindt u hier. Alle lessen vinden in principe plaats te Scheveningen op de Wassenaarsestraat 117.

Werkwijze

De filosofie van Taal met aandacht is dat een kleinschalige, persoonlijke aanpak van taallessen een groter rendement oplevert. Taallessen van Taal met aandacht zijn daarom altijd maatwerk: passende lessen voor elk niveau en elke leeftijd.

De eerste kennismaking is heel belangrijk. Tijdens ons eerste gesprek bekijken we welke wensen u heeft en wat u wilt bereiken. Op basis daarvan kiezen we de best passende aanpak: privéles of groepsles, een stoomcursus of langduriger begeleiding, wel of geen huiswerk tussen de lessen in. Ook kunt u aangeven waarop het accent moet liggen in de lessen: spreken, schrijven, lezen, verstaan of begrijpen. Op die manier bepalen we ook welk (niveau) lesmateriaal het meest geschikt is.

Als u wilt kunt u (tegen gereduceerd tarief) een proefles volgen. Een proefles duurt 1,5 uur.

Gedurende de tijd dat u lessen volgt bij Taal met aandacht kunnen uw lesbehoeften natuurlijk veranderen. Vanzelfsprekend zullen wij daar tussentijds bij stilstaan en zonodig de aanpak bijstellen.